Bekijk al onze boeketten

Vandaag besteld, morgen in huis
Klanten geven ons een 8,8!
Alleen lokale vakbloemisten
7 dagen versgarantie
Persoonlijke bezorging

Herfstboeket

Het wordt zeker een warme herfst met de mooiste herfstbloemen! 🌾🍂

Avondzon

vanaf € 49,95
Seizoensverrassing

vanaf € 16,95
Puur geluk

vanaf € 24,95

Herfstboeket bestellen 🍁🌾

Herfst is het seizoen met regenachtige dagen en tegelijkertijd prachtige kleuren! Een herfstboeket is een echt seizoensboeket en wordt net als een zomerboeket, winterboeket en het lenteboeket, samengesteld met de mooiste en best beschikbare seizoensbloemen. Omdat deze bloemen voornamelijk in de seizoenen beschikbaar zijn, is dit ook nog eens een duurzame keuze! Dit maakt de seizoensboeketten super populair. ❤️🏆

Wat zijn typische herfstbloemen?

Met de mooiste herfstbloemen (o.a. hortensia, chrysant en gloriosa) wordt het assortiment voor het najaar samengesteld en sluit het aan op de bloementrends van dit moment. Dit zijn echte herfstbloemen en vooral in de herfst goed beschikbaar. Ook de kleuren van deze bloemen bezorgen het echte najaarsgevoel. Onze tip is dan ook iemand te verrassen met een ech seizoensboeket. 

Wil je iemand feliciteren of bedanken, dan zijn de herfstboeketten hier met liefde geschikt voor! 

Wat zijn populaire herfstboeketten?

We zien dat vooral de herfstboeketten met najaarstinten populair zijn. De publiekslievelingen van dit moment zijn Hersttint, Puur najaar en Warme herfst. Vind je het juist leuk om de lokale Fleurop bloemist iets moois te laten samenstellen? Dan is de Seizoensverrassing een echte aanrader. Met de mooiste bloemen van het seizoen wordt dit boeket met liefde samengesteld.

Herfstboeket bezorgen 🚐

Ieder boeket wordt met aandacht en liefde samengesteld én persoonlijk bezorgd door de lokale Fleurop bloemist. Bestel je op werkdagen voor 14.00 uur dan wordt het boeket vandaag nog persoonlijk bezorgd (ook bij bedrijven).
Bestel je op zaterdag voor 12:00 uur dan wordt het boeket ook dezelfde dag nog bezorgd. 

Herfstbloemen met cadeau 🎁

Een boeket krijgen is natuurlijk alleen al een cadeau, maar wil je het bezorgmoment extra bijzonder maken? Laat je dan inspireren met een boeket met cadeau, ook kun je verderop in het bestelproces een cadeau toe te voegen. Zo kan je op een regenachtige herfstdag bij de openhaard niet alleen genieten van een prachtig boeket, maar ook van een lekkere wijn, Prosecco of ambachtelijke Fleurop Flavours chocolade/bonbons.

De verrassing maak je compleet door een persoonlijke wenskaart met een warme groet aan het boeket toe te voegen.

Kom je er niet helemaal uit of heb je een vraag over jouw bestelling? Neem dan contact met ons op en we helpen je direct verder!