Abonnement

Geniet van een prachtig boeket met verse bloemen samengesteld door een echte vakbloemist. Met het Fleurop Bloemenabonnement krijg je een boeket thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt.

Boeket naar keuze

Je kiest zelf het formaat van het boeket. Heb je al een mooie plek in huis op het oog waar je het boeket neer gaat zetten, maar vind je het kiezen van het juiste formaat lastig? Het maandelijkse abonnement luxe is het populairste formaat. Hulp nodig bij het kiezen? Wij helpen je graag!

Persoonlijk bezorgd

Het boeket samengesteld door jouw lokale Fleurop bloemist. Met liefde samengesteld en bezorgd wanneer het jou uitkomt, met persoonlijk aandacht dus!

Pauzeren wanneer je wilt

Ga je een tijdje op vakantie? Of ben je veel van huis? Geen probleem! Je pauzeert jouw abonnement gemakkelijk tot je weer thuis bent.

Duurzaam & ambachtelijk

Duurzaamheid staat bij Fleurop hoog in het vaandel. Onze bloemisten werken dagelijks met natuurproducten. Om daar ook in de toekomst van te kunnen genieten is het belangrijk dat we zuinig met de natuur omgaan.

De vertrouwde service van Fleurop

Verse bloemen, 7 dagen vaasgarantie en een boeket samengesteld door de Fleurop vakbloemist. Dat is de vertrouwde service van Fleurop, zoals je van ons gewend bent! Heb je vragen over jouw bloemenabonnement? Dan helpen we je graag verder!